May 19, 2024

Dragilor rudenii, colegi, prieteni, cunoştinţe şi compatrioţi,

1 Decembrie 2023 – ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI – ne oferă fericitulprilej de a vă transmite, cuprinşi de emoţia acestei MARI SĂRBĂTORI ROMÂNEŞTI, alesele noastre urări de SĂNĂTATE şi de TOATE CELE BUNE pentru a trăi cu speranţa ROMÂNISMULUI şi în ANUL 105 al REÎNTREGIRII de la 1 Decembrie 1918, în ciuda actualei situaţii potrivnice beligerante, a frapantelor nedreptăţi şi inechităţi, create la nivel planetar.  .   

Poate mai mult ca niciodată în toţi aceşti ultimi 34 de ani de derapaj şi debusolare a mersului României, astăzi, la ceasul aurit al Sărbătorii Zilei Naţionale, fiorul sfânt al PATRIOTISMULUI şi al ROMÂNISMULUI  trebuie să-l redeşteptăm însufleţitor şi să-l racordăm în SIMŢIRE, GÂND şi FAPTĂ, la TEMELIA UNITĂŢII NAŢIONALE, precum a fost el exprimat la MAREA ADUNARE NAŢIONALĂ de la Alba Iulia, la 1 Decembrie 1918.

Fie ca acest desiderat major să se cuibărească statornic în sufletele Dv., să vă crească şi să vă înflorească, „Acum Ori Niciodată”, în Cuget şi Demers Împlinitor,MÂNDRIA DE A FI ROMÂN!  

LA MULŢI ANI, dragi români, oriunde v-aţi afla!

Doamne, ocroteşte-i pe români!

Cu bucuria înfiorată a Zilei Naţionale a României,

Familia Simona Ana şi Mihai Caba

Iaşi, 1 dec. 2023